Friday, 25 May 2007

Teemapäivä 16.6. Themeday

Tapaamme seuraavan kerran lauantaina 2.6.2007, jolloin on "tavallinen" koulupäivä.

Sitä seuraavana koulupäivänä eli lauantaina 16.6.2007 klo 11 – 13 järjestämme koko perheen yhteisen tapahtumapäivän Suomi-talolla (sekä sisällä että pihalla). Ohjelmassa on luvassa työpajoja ja tehtävärasteja, musiikkia ja mölkynpeluuta, teatterileikkiä ja vesivärimaalausta. Lopuksi on yhteinen piknik ja BBQ.

Tarkoitus olisi, että lapset kiertäisivät tehtävärasteja 3 – 5 lapsen porukoissa, ja ainakin pienimpien apuna olisi aikuinen. Isompien ryhmän oppilaat suunnittelevat ja toteuttavat yhden rastin pienemmille.

Piknikkiä varten jokaisen perheen tulisi tuoda eväitä ja juomista – suunnitelmat ovat vielä vähän kesken, mutta jonkinsorttiset nyyttikestit ja yhteinen seisova pöytä voisivat olla hyvä juttu. Ja BBQ pystytään järjestämään, mikäli joku tuo BBQ:n mukanaan! Vapaaehtoiset ilmoittautukaa Tarjalle.

Apuanne kaivataan ainakin
- Pöytien ja tuolien kantamiseen
- Rastien kiertämiseen lasten kanssa (menee luontevimmin varmaan niin, että jokainen kiertää omiensa kanssa)
- Mahdollisesti tehtävarastien järjestämiseen
- Yhteisen piknikin ja seisovan pöydän järkkäämiseen
- Paikkojen siivoamiseen tapahtuman jälkeen


Tiedotamme vielä lisää, kunhan suunnitelmat tästä vielä selkiytyvät.

* * * * *
We'll meet next time on Sat 2.6.2007.

On next school day Sat 16.6.2007 at 11 am – 1 pm we’ll have a workshop day for whole family at the Finnish Hall. We’ve planned to have different workshops for children, music, playing “mölkky”, etc. In the end we’ll have a bring-a-dish picnic and BBQ. Again we’ll need your parents to give a hand with the workshops, and the picnic. There will be more information later.